UNIOR ručni alati

UNIOR evropski proizvođač ručnih alata, sinonim je za pouzdanost, visok kvalitet i funkcionalni dizajn ručnih alata širom sveta. Zahvaljujući svom tradicionalnom kvalitetu, Unior robna marka je popularna i među profesionalnim i među majstorima amaterima. Program ručnih alata, koji uključuje više od 3000 različitih proizvoda, garantovano Vam pomaže kod raznovrsnih poslova. Uniorovi alati posebno su poznati zbog svoje kombinacije visokog kvaliteta i pristupačne cene.

Insize merni alati

Osnovan 1995, INSIZE je postao vodeća kompanija u oblasti preciznog merenja. Svoju distributivnu mrežu razvio je u 42 zemlje i izgradio jaku reputaciju sa kvalitetnim i pouzdanim proizvodima. Stalnim inovacijama INSIZE nastoji da poboljša i razvija nove proizvode visokog kvaliteta po pristupačnim cenama. Posvećenost kvalitetu, inovacijama, uslugama i vrednostima je ono što je stvorilo globalnu potražnju za proizvodima INSIZE.

B&W International - koferi i torbe za alat

B&W INTERNATIONAL je nemačka kompanija za proizvodnju i distribuciju kofera i torbi najrazličitijih vrsta, oblika i namena. U ponudi možete naći:
- koferi i torbe za alat - 3 osnovne linije kvaliteta, u velikom broju dimenzija i oblika u zavisnosti od namene
- vodootporni koferi i kutije - odlične za upotrebu na terenu, prilagođene svim spoljašnjih vremenskim uslovima
- kutije i torbe za transport - uglavnom namenjene za siguran transport bicikala
- specijalni koferi i torbe - po porudžbini, izrađuju se prema posebnim zahtevima korisnika.

EGA MASTER alati

EGA MASTER je španski proizvođač profesionalnih alata za industriju. Iako je u početku osnovana kao proizvođač alata za vodovod i instalacije, firma je brzo proširila svoju delatnost i sada, pored standardnog alata proizvodi i specijalne alate kao što su: neiskreći alat, alat za rad pod vodom, alat za rad u specijalnim sredinama. 
EGA MASTER izvozi više od 85% svoje proizvodnje u preko 150 zemalja sveta i poseduje više od 200 patenata za svoja napredna rešenja, konstrukcije i dizajn alata. U našoj ponudi možete naći reverzibilne i digitalne moment ključeve ovog proizvođača.

Kompletan asortiman tzv. sigurnosnih alata možete pogledati OVDE, a kompletan asortiman alata za električare OVDE.

BMI merni alati

BMI je nemački proizvođač mernih alata sa tradicijom dugom preko 50 godina. BMI proizvodi merne alate i opremu za profesionalnu upotrebu u svim delatnostima, a posebno je razvio liniju mernih alata i uređaja za upotrebu u građevinarstvu. Tržište prepoznaje BMI po liderstvu u laserskim nivelirima.

Katalog alata za motocikle

U Uniorovom katalogu specijalnih alata za popravku i održavanje motocikala, pored kompletnog asortimana opštih alata možete naći i alate dizajnirane po posebnih zahtevima motocikala.

B&W OUTDOOR KOFERI

B&W outdoor koferi su razvijeni za najteže situacije I testirani u najekstremnijim uslovima. Dizajnirani su za temperature od -30°C do +80°C, vodonepropusni su I otporni na prašinu, pucanja I lomove. Namenjeni su za transport osetljivih instrumenata, uređaja i opreme kao što su: foto aparati i oprema, dronovi i ostalo.

B&W BIKE KATALOG

Da bi vaš bicikl bio bezbedan, siguran i zaštićen tokom transporta B&W koferi za bicikle su pravo rešenje.

WEZU merni alati

WEZU je osnovan 1951 u Remscheid, Nemačka, gradu tradicionalno poznatom po proizvodnji alata visokog kvaliteta. WEZU prozvodi merne alate i alate za obeležavanje. Globalna mreža dobavljača pruža kupcima laku dostupnost proizvoda, prodajnu uslugu i servis vrhunskog kvaliteta i obezbeđuje konstantno širenje i unapređenje asoritmana proizvoda. WEZU je lider u oblasti preciznog merenja – postavlja standarde razvoja i proizvodnje kvalitetnih mernih alata.